Guia de la Comunicació
Govern de les Illes Balears

Guia de la Comunicació

Guia de la Comunicació

Us presentam la Guia de la comunicació, una eina que la Secretaria de Comunicació posa a disposició dels professionals de la informació i del públic en general amb la doble intenció que sigui tant un instrument de suport per a les tasques informatives com un lloc de consulta obert a tothom.

En aquesta Guia trobareu dades d’interès sobre mitjans de comunicació, agències de publicitat, productores, organitzacions polítiques, empresarials i sindicals, universitats, col·legis professionals i consolats, entre d’altres. A més, també ofereix informació actualitzada de totes les administracions públiques de les Illes Balears (Administració local, autonòmica i de l’Estat).

No hauria estat possible fer la Guia sense l’ajuda de les administracions, les entitats, les empreses i els mitjans que hi apareixen. Per això també volem continuar demanant-los la col·laboració a fi de mantenir les dades que hi figuren constantment actualitzades.

Les funcionalitats més destacades que us ofereix aquesta Guia són:

  • Exportació de les dades a formats estàndards d’intercanvi de contactes. Els usuaris podeu descarregar les dades de contacte a les vostres aplicacions de gestió de contactes habituals i accedir-hi sense necessitat de tenir una connexió a Internet.
  • Consulta de la Guia mitjançant dispositius mòbils.
  • Opció de donar-vos d’alta o de modificar les vostres dades a través d’un formulari en línia.
  • Cercador potent per fer cerques exhaustives.
  • Descàrrega de la versió completa de la Guia en PDF.

Esperam, per tant, que aquesta Guia de la comunicació us sigui pràctica i que compleixi la finalitat per a la qual ha estat creada: localitzar la informació de la manera més ràpida i senzilla possible.


 
Català - Castellano