Govern de les Illes Balears

Guia de la Comunicació

Guia de la Comunicació

Us presentam la Guia de la comunicació, una eina que la Secretaria de Comunicació posa a disposició dels professionals de la informació i del públic en general amb la doble intenció que sigui tant un instrument de suport per a les tasques informatives com un lloc de consulta obert a tothom.

En aquesta Guia trobareu dades d’interès sobre mitjans de comunicació, agències de publicitat, productores, organitzacions polítiques, empresarials i sindicals, universitats, col·legis professionals i consolats, entre d’altres. A més, també ofereix informació actualitzada de totes les administracions públiques de les Illes Balears (Administració local, autonòmica i de l’Estat).

No hauria estat possible fer la Guia sense l’ajuda de les administracions, les entitats, les empreses i els mitjans que hi apareixen. Per això també volem continuar demanant-los la col·laboració a fi de mantenir les dades que hi figuren constantment actualitzades.

Les funcionalitats més destacades que us ofereix aquesta Guia són:

  • Exportació de les dades a formats estàndards d’intercanvi de contactes. Els usuaris podeu descarregar les dades de contacte a les vostres aplicacions de gestió de contactes habituals i accedir-hi sense necessitat de tenir una connexió a Internet.
  • Consulta de la Guia mitjançant dispositius mòbils.
  • Opció de donar-vos d’alta o de modificar les vostres dades a través d’un formulari en línia.
  • Cercador potent per fer cerques exhaustives.
  • Descàrrega de la versió completa de la Guia en PDF.

Esperam, per tant, que aquesta Guia de la comunicació us sigui pràctica i que compleixi la finalitat per a la qual ha estat creada: localitzar la informació de la manera més ràpida i senzilla possible.

 
Català - Castellano